Kan du inte eller vill du inte besöka oss kör vi hem konstverk så att du i hemmiljö kan titta på det du är intresserad av.

P.g.a. rådande pandemi har vi ett besöksantal på max 6 personer. Vår salong i Uppsala har ca 200 m2 utställningsyta vilket skulle tillåta ett högre antal besökare men vi sätter er och vår säkerhet först. Varje besökare har således ca 30m2 vardera. 


2021-02-05: Mollbrinks byter leverantör av nyhetsmail. För dig som är prenumerant har ett kontrollmail skickats till din mailkorg och vi behöver ditt godkännande för att fortsättningsvis kunna skicka dig nyheter om utställningar. Du som tidigare har fått våra nyhetsmail och inte fått detta kontrollmail kontrollera ditt spamfilter. Kontakta oss om du inte lyckas registrera din e-mailadress så hjälper vi dig.


 

FEM

10-24 april

FEM är en samlingsutställning med fem av våra konstnärer. Det är en spännande blandning av navistiska, drömska och surrealistiska målningar samt en naturlig realism med skulpturer och fotografier. 

 PÅSKEN 2021

KUNGSHAMN
 

Långfredagen | Påskafton | Påskdagen

Öppet kl. 12-15

 Uppsala Staden och Slättens målare III

Kommande utställning

Vi söker just nu målningar av konstnärer och motiv från Uppsala för en kommande utställning.

1991 arrangerade Mollbrinks utställningen Uppsala, Staden och Slättens målare.  2010 arrangerade vi ytterligare en utställning på samma tema. 

Nu är det hög tid att för tredje gången arrangerar en  utställning med Uppsalas konstnärer.

 

 ALEXANDER KLINGSPOR

24 april - 8 maj

INVIGNING 17 APRIL PÅ GRAND HÔTEL, STOCKHOLM

Utsällningen är flyttad till oktober 9-30 oktober pga rådande pandemi

 Helsingborgs Konst- & Antikmässa

28 juli - 1 augusti

Grand Antiques, Art & Design

Liljevalchs 

9-12 september